loading....

private label

Neem de stoere uitstraling van leer.
Combineer die met de pure sfeer van koeienhuid en andere natuurlijke bronnen van materiaal; veren, schapenvacht, al eens gedacht aan zalmleer?! Laat dit alles aansluiten bij jouw stijl en inrichting.

Met een inmiddels solide opgebouwd netwerk van ambachtsmensen werken we in het atelier in Oosterhout aan maatwerk-opdrachten, private label producties en ontwikkelen we onze eigen modellen.
Of het nu gaat om productie van artikelen voor interieur, lifestyle of tassen, we helpen je uiteraard graag bij het realiseren van jouw project.

Rond de tafel is alles bespreekbaar. En daarvoor maken we graag tijd.

MARAblu kan je met je meedenken in het ontwerpproces. Of, als je het ontwerp al helemaal klaar hebt, de productie stroomlijnen en uitvoeren.
De mogelijkheden zijn legio: je levert het leer zelf aan of wij kopen het voor je in, wij maken een sample voor je waar je de markt mee op kan of jij geeft opdracht voor de productie van een serie tassen aan de hand van jouw model.

Praatjes vullen geen gaatjes.

Bekijk onze portfolio en neem contact op.

Of neem eens een kijkje in de webshop van MARAblu om de producten uit onze eigen collectie te zien!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe je vooral veel inspiratie op!

Maximaal 1 bericht per week

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid

Holler Box