loading....

over MARAblu

De liefde voor de natuur straalt af van elk ontwerp bij MARAblu.

Doordat de natuurlijke schoonheid van bijvoorbeeld een koeienhuid in tact is gelaten en tot de verbeelding spreekt. Je ziet de koe bijna lopen.

MARAblu gebruikt de huid van koeien uit Zuid-Amerika, waar de dieren vrij hebben kunnen rondlopen met weinig tot geen inmenging in de natuurlijke levensloop. Koeien leven niet op krachtvoer en antibiotica. De dieren grazen hun eigen kostje bij elkaar op de pampa’s, die één van de best te begrazen vlaktes in de wereld zijn. De kalfjes mogen bij hun moeders blijven.  De dieren spelen, vechten en leven met elkaar zoals de natuur het bedoeld heeft.

Omdat de pampa’s erg uitgestrekt zijn worden de koeien helaas wel gebrandmerkt om de eigenaar van het dier te bepalen.
En ja, dan heb je dus ook een brandmerk op je tas of een onregelmatigheid door onvoorzichtig spelen of een horzelsteek.

Het leer laat dit alles zien. Leer leeft!

En is het verkeerd om de natuur en wat zij te bieden heeft te gebruiken voor ons zelf? Mara vind van niet. Al sinds de oertijd jagen mensen op dieren en leven van de buit. Zonder te verkwisten wisten zij alles te gebruiken en jaagden ze voornamelijk op oude of zieke dieren. Met een diep respect voor de pracht en kracht van de natuur gebruikten zij vlees, botten en huid. Wij maken ook gebruik van de natuur, alleen we zijn de balans een beetje kwijt…

Verkeerd is het om de dieren in te kleine hokjes te stoppen voor meer opbrengst, hun kinderen af te pakken en ze geen dierwaardig bestaan te gunnen.

Leer, huid & haar, suède, vacht, het is allemaal afkomstig uit restproductie van de veehouderij. Of uit afgeschoten overpopulatie, om het evenwicht tussen soorten in stand te houden. Weggooien? Niet doen. Wél met beleid gebruiken. En milieuvriendelijk laten looien natuurlijk wanneer mogelijk.

Wij verkopen onze producten via Orderchamp. Een beveiligd nieuwe generatie wholesale platform.  
Orderchamp biedt merken & producten aan waar de moderne retailer waarmee je verschil kan maken.

Via https://www.orderchamp.com/store/marablu/signup vind je de producten van MARAblu die je op de Trendz hebt gezien en kun je ze ook bestellen.
Je moet een account aanmaken om de inkoopprijzen te kunnen zien en te kunnen bestellen.

Inkopen in ons atelier is uiteraard ook mogelijk, daarvoor maak je een afspraak voor datum en tijd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe je vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid

Holler Box