loading....
over MARAblu

over Mara Riviera

MADE IN HOLLAND MEETS ITALIAN DESIGN

Liefde voor de natuur, dat heeft Mara Riviera al sinds haar kinderjaren. Zieke poesjes vonden een huis op zolder of onder haar bed, tot grote wanhoop van haar moeder die allergisch was. En al jaren eet Mara voor een belangrijk deel biologisch. Een passie voor creëren en ambachtelijke handwerktechnieken heeft Mara ook al jaren. En met een Italiaanse vader is een feilloos gevoel voor stijl en klasse verzekerd.

Na een grondige reorganisatie op haar werk vielen er in 2005 ontslagen. Ook voor Mara, toen moeder van een zoontje van 1 jaar. Ze nam de haar geboden kansen in het reorganisatietraject en sprong in het diepe. Ze startte haar eigen bedrijf: MARAblu.

Avontuurlijk, inderdaad. Ambitieus ook. Maar waar een wil is, is een weg.

Inmiddels runt Mara al sinds 2005 succesvol een ecobewust lifestyle label met stylish stoere damestassen met een rauw randje, lifestyle & interieuraccessoires. Gepassioneerd is ze door robuust leer, onregelmatigheden die authenticiteit benadrukken, natuurlijke glans … Je voelt het al, die liefde en respect!

In 2013 is daar TUTTIBRUTTI bij gekomen, handig-in-gebruik fashionable tassen in dik ruig leer. Kijk bij het kopje ‘over TUTTIBRUTTI’, kies voor de categorie ‘TUTTIBRUTTI’ voor meer info of shop in de TUTTIBRUTTI shop!

In 2015 is MARAblu verhuisd naar een atelierruimte van 175m2. En die ruimte vroeg gewoon om haar kennis en passie voor leerbewerken te delen!

De helft van de ruimte is showroom, dus kom gerust een langs om de collectie eens zelf te zien, voelen en proberen.

De vakopleiding ‘tassen maken’ ‘Tassen maken & leerbewerken’, de naaicursus‘leerbewerken’ én de workshops zijn drukbezocht en 3 maanden vooruit volgeboekt.

Met liefde en respect.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe je vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid
Holler Box