loading....
collectie: styling & design

styling & design

Unieke items, dat kan je verwachten bij MARAblu.
Bijzondere, zorgvuldig met de hand gemaakte items die de liefde voor de natuur van Mara Riviera weergeven.

Voor horeca gelegenheden, interieurwinkels en andere detailhandel maken we in opdracht mooie artikelen die de pracht van de natuur laten zien. We hebben peper & zout stelletjes ontwikkeld, XXL plantenhangers gemaakt om in een restaurant goed tot hun recht te komen en mooie holsters voor handhelds ontworpen!

Private label maken we grote én kleine series voor derden onder hun merknaam. Bijvoorbeeld sleutelhangers, maar ook een tassenlijn of interieuraccessoires als kussens.

Op een toekomstwaardige manier; we weten waar de huiden die gebruikt worden vandaan komen. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen. En we kopen lokaal in waar het kan.

Neem contact op voor meer informatie of kom gewoon eens langs in ons atelier in Oosterhout van 175 m2 waar we zowel productie als de showroom kunnen laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe je vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid
Holler Box