loading....

interieur

Unieke items, dat kan je verwachten bij MARAblu.
Bijzondere, zorgvuldig met de hand gemaakte items die de liefde voor de natuur van Mara Riviera weergeven.

Voor horeca gelegenheden, interieurwinkels en andere detailhandel maken we in opdracht mooie artikelen die de pracht van de natuur laten zien. We hebben peper & zout stelletjes ontwikkeld, XXL plantenhangers gemaakt om in een restaurant goed tot hun recht te komen en mooie holsters voor handhelds ontworpen!

Private label maken we grote én kleine series voor derden onder hun merknaam. Bijvoorbeeld sleutelhangers, maar ook een tassenlijn of interieuraccessoires als kussens.

Op een toekomstwaardige manier; we weten waar de huiden die gebruikt worden vandaan komen. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen. En we kopen lokaal in waar het kan.

Neem contact op voor meer informatie of kom gewoon eens langs in ons atelier in Oosterhout van 175 m2 waar we zowel productie als de showroom kunnen laten zien.
We maken graag tijd voor je.

Of neem eens een kijkje in de webshop van MARAblu om de producten uit onze eigen collectie te zien!

Wij verkopen onze producten via Orderchamp. Een beveiligd nieuwe generatie wholesale platform.  
Orderchamp biedt merken & producten aan waar de moderne retailer waarmee je verschil kan maken.

Via https://www.orderchamp.com/store/marablu/signup vind je de producten van MARAblu die je op de Trendz hebt gezien en kun je ze ook bestellen.
Je moet een account aanmaken om de inkoopprijzen te kunnen zien en te kunnen bestellen.

Inkopen in ons atelier is uiteraard ook mogelijk, daarvoor maak je een afspraak voor datum en tijd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe je vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid

Holler Box